• 192011
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Потопна пумпа Аgrina MD 250W

Моќност: 250 W
Макс. висина: 9 m
Макс. длабочина: 7 m
Притисок: 0,9 bar
Проток на вода: 4800 l/h
Тежина: 4.6 kg
Производител: Агрина
Потпона пумпа со наставок со помош на која може да се испумпува вода од резервоари и садови.

Клуб Цена
4131 ден. 4590 ден.

Само 2 останати во залиха