• 203
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Потопна пумпа 750W за чиста вода

Моќност 750W
Макс. висина 8,5 м
Макс. длабочина 7м
Притисок 0,85 bar
Проток на вода 12500l/h
Тежина 6 кг

Агрина потопна пумпа за чиста вода со пловак

Клуб Цена
4172 ден. 4635 ден.

Нема на залиха