• 192014
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Потопна муљна пумпа Agrina MD 1100W

Моќност: 1100 W
Макс. висина: 42 m
Макс. длабочина: 8 m
Притисок: 4,5 bar
Проток на вода: 3600 l/h
Тежина: 8,6 kg
Производител: Агрина
Пумпа за чиста вода со моќност од 1,1 kW.

Клуб Цена
6578 ден. 7309 ден.

Само 2 останати во залиха