• jhkhkkkk
5% попуст
Заштеди со Клуб цена

Подвижна клима VIVAX ACP-12PT35AEFs R290

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (EER/COP): A (2.6 / 0 )
ТИП КОМПРЕСОР :ИНВЕРТЕР
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3517 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1350 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 420 M³/H
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1 L/H
НИВО НА БУЧАВА: 51 DB (A)
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 33.5 KG
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 35 M
ФРЕОН: R290

Клуб Цена
26599 ден. 27999 ден.

На залиха

SKU: 188598 Категории: ,