• 163325

Пегла TEFAL FV1710E0

Спреј функција
Вертикална пареа
Моќност:1800W
Постојана пареа:0-24gr/min
Ударна пареа:80gr/min
Резервоар за вода:200ml

1749 ден.

Нема на залиха

SKU: 163325 Категорија: