• 188464

Пегла PHILIPS STH3020/10

Компактен и на преклопување
Моќност:1000W
Подготвен за употреба за само 30 секунди
Ги отстранува мирисите и ја освежува облеката
Го уништува бактериите
Регулирачка пареа 20г/мин
Резервоар за вода:0.12L
Должина на кабел 2м
Индикатор за светло

4499 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 188464 Категорија: