• 188452
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Осцилациона прскалка EcoLine

Капацитет на работа: 90 m² – 220 m² (min-max)
Должина на прскање: 7-17 m
Ширина на прскање: 13 m
Производител: Gardena
Осцилационата прскалка EcoLine од Gardena е наменета за наводнување на тревни површино со вкупна големина од 90 до 220 m2. Направена е од пластика која повеќе од 65% е добиена од рециклиран отпад, а нејзиниот распрскувач е алуминиумски исто така 25% направен од рециклиран отпад. Има регулација на прскањето и мал филтер на влезот за вода.

Клуб Цена
1292 ден. 1435 ден.

На залиха