• 186973
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Осцилациона прскалка AquaZoom M

Капацитет на работа: 9 m² – 250 m² (min-max)
Должина на прскање: 3-18 m
Ширина на прскање: 14 m
Производител: Gardena
Осцилационата прскалка AquaZoom M од Gardena е наменета за наводнување на тревни површино со вкупна големина од 250 m2. Таа има UV зачтита и заштита од замрзнување при ниски температури. Опремена е спојка за поврзување на цревото, а под спојката има филтер за прочистување на водата кој штити од затнување.

Клуб Цена
2272 ден. 2525 ден.

Само 2 останати во залиха

SKU: 186973 Категории: ,