• 180668
  • 180668 1
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Осцилациона pop-up прскалка

За површини до 140 m²
Должина на прскање: 9,5 m
Ширина на прскање: 15 m
Производител: Gardena
Gardena pop-up осцилациона прскалка за наводнување на дворови и градини. Наменета за површини до 140 m². Pop-up прскалката излегува под притисок веднаш штом ке протече вода, и сама се собира веднаш штом водата ке престане да тече. Протокот на вода може да се регулира во зависност од Вашите потреби.

Клуб Цена
7685 ден. 8539 ден.

Само 1 останати во залиха