• 192892
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Ограда декор. Cellfast 25cm x 9m 30-014

Изработен од водоотпорен, флексибилен материјал.
Го спречува прераснувањето на тревата и совршено го одвојува тревникот од култивираниот дел од градината.
Димензијa: 25cmx9m

Клуб Цена
629 ден. 699 ден.

На залиха