• 192891
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Ограда декор. Cellfast 20cm x 9m 30-013X

Изработен од водоотпорен, флексибилен материјал.
Го спречува прераснувањето на тревата и совршено го одвојува тревникот од култивираниот дел од градината.
Димензија: 20cmx9m

Клуб Цена
539 ден. 599 ден.

На залиха