• 196488
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Ножици за овоштарство ергономски

Максимален капацитет на сечење: 25mm
Должина: 21cm
Teжина: 220gr
Професионални ножици со закривенa глава која овозможува гранката да се држи мирна за време на сечењето, избегнувајќи го повратниот удар на зглобот. Рачката е ергономски направена и е погодна за деснораки и левораки корисници. Долното сечило е изработено од топло кована лесна алуминиумска легура, а површинската обработка направена со анодна оксидација овозможува поголема отпорност на ножицата. Ножот е изработен од топло кован челик. Засекот на сечилото го намалува напорот потребен за сечење бидејќи ја зголемува пенетрацијата во гранката.

Клуб Цена
2888 ден. 3209 ден.

На залиха

SKU: 196488 Категории: ,