• 174000

Моторна косачка Агрина 46P

Тип на гориво:бензин 95
Моќ на моторот:2.6 KW
Мотор:4 тактен
Ширина на косење:46 cm
Висина на косење:25-75 mm
Тежина:30 kg

17850 ден.

Нема на залиха

SKU: 174000 Категорија: