• 192514
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Микробрaн.печка/грил gorenје BM235G1SYB

Начин на управување: Електронско управување
Функција SmartDisplay
Начин на поставување: Вграден
Димензии: 595x390mm
Максимална моќност на микробрановата: 900W
Моќност на инфра грејачот: 1200W
Број на меморирани програми: 9
Нивоа на моќност: 5

Клуб Цена
18990 ден. 21190 ден.

Само 2 останати во залиха