• 196372
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Метално тркало за култиватор Migliori

Железно тркало(пар) за Култиватор Мigliori 500
Железно тркало (пар) кое може да оди како замена за тркалата на мотокултиваторот Migliori 500.

Клуб Цена
3411 ден. 3790 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 196372 Категории: ,