• 182146
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Масло 2Т XP+ZL

Пакување: 1Л со дозер
Производител HusqvarnaМасло наменето за употреба кај сите двотактни машини. направено е да работи и во комбинација со полошо гориво и да ги совлада сите предизвици на која двотактолот може да наиде. Компонентите во ова синтетичко масло овозможуваат почист мотор, помалку наслаги на ѕидовите на клипот/цилиндерот, ауспухот и куќиштето. Може да се користи и во екстремно високи или ектремно ниски температури. Амбалажата содржи практичен дозер кој се користи за постигнување на идеална мешавина.

Клуб Цена
737 ден. 819 ден.

На залиха

SKU: 182146 Категории: ,