• hghjhgj
  • A++
3% попуст
Заштеди со Клуб цена

Машина за сад.полувгр. Favorit SI60-I14

ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д: 82.0×59.8×7.0Cxcm
ПОЛУВГРАДНА СО ИНОКСЕН ПАНЕЛ
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ: 12 СЕТА САДОВИ
ПРОГРАМИ: 5
ТЕМПЕРАТУРА: 4
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++
ПОТРОШУВАЧКА НА ВОДА НА ECO – ПРОГРАМАL 12L ВОДА
ЕНЕРГЕТСКА ПОТРОШУВАЧКА (ЗАВОСНО ОД ПРОГРАМА): 0,90KWH – 1,55KWH
ВНАТРЕШНОСТ: ИНОКС
МЕТАЛЕН ФИЛТЕР
ЗАШТИТА ОД ПОПЛАВА
ON/OFF КОПЧЕ
КОПЧЕ ЗА СЕЛЕКТИРАЊЕ НА ПРОГРАМИТЕ
КОПЧЕ ЗА ОДЛОЖУВАЊЕ НА ВРЕМЕТО ЗА МИЕЊЕ : 3, 6 И 9h
ПОЛА ПОЛНЕЊЕ
БУЧАВОСТ ПРИ РАБОТА: 57 DB
БРЗ ПРОГРАМ: 30 МИН./40 °C

Клуб Цена
17900 ден. 18499 ден.

Само 2 останати во залиха

SKU: 186349 Категории: ,