• 186909
12% попуст
Заштеди со Клуб цена

Машина за перење и сушење WDM14610-T14

Максимален капацитет за перење и сушењето 10 kg / 6kg
Бројот на превртување на центрифугата 1400 rpm
Класа на енергетска ефикасност – перење / перење и сушење C / E
Вид на мотор: DC
Бојата: Бело
Волумен на барабанот: 62 l
Екран: Да
Звучен сигнал: Да
Бројот на програмите: 15
Дименѕије апарата (ШxВxД): 597x845x582mm

Клуб Цена
28498 ден. 32499 ден.

На залиха