• 197783
  • 197783 3
  • 197783 2
  • 197783 1
  • A

Машина за перење Gorenje WNHVB60SES

Тип на апарат: Машина за перење
Енергетска класа: A
Ефект на цедење: C
Ниво на бучност при перење dB(A): 58
Ниво на бучност при центрифугирање dB(A): 76т
Капацитет за перење: 6kg
Волумен на барабанот: 43l
Број на вртежи на центрифугата: 1000 rpm
Mотор: Колекторски мотор
Време на програмата на 60°C: 276min
Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство: 8800l
Зголемено ниво на вода: 42l
Потрошувачка на електрична енергија по циклус: 0.65kWh
Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство: 152kWh
Оветлување на барабанот: Не
Копче за почеток: Старт/Пауза
Број на програми: 15
Основни програми
Памук
Стандардно бело/шарено
Волна
Брзо перење
Програма за спортска облека
Микс
Специјални програми:
Програма против алергии (AllergyCare)
Совршено црно (PerfectBlack)
Програма за производи полнети со пердуви (DownWear)
Освежување со пареа (SteamRefresh)
Eco 40–60
Осетливо/свила
Дополнителни програми за перење:
Цедење
Стерилизирање на барабанот
Плакнење/центрифуга
Дополнителни функции:
Предперење
Исклучување на центрифугата
Одложен почеток
Функција пареа: Да
SteamTech: Да, грејач во када
Сензори: Сензор за ниво на вода
Ладно перење: 15°C
Сад за дозирање: 3 прегради во просторот за дозирање детергент
AquaStop: Не
Заштита од прелевање: Да
Заклучување – заштита за деца (CDP): Да
Ширина: 595mm
Висина: 850mm
Длабочина: 460mm
Ширина на спакуван производ: 660mm
Висина на спакуван производ: 890mm
Длабочина на спакуван производ: 515mm
Бруто тежина на апаратот: 58.9kg
Нето тежина на апаратот: 56kg
Приклучна моќ: 220-240V
Приклучна моќ: 1800W

13990 ден.

На залиха

SKU: 197783 Категорија: