• 177875

Ледомати Vivax IM-122T

Капацитет на садот за вода: 2,4 l
Капацитетот на садот за лед: 0.7 kg
Производсво: од 12 kg лед на ден

9999 ден.

Нема на залиха

SKU: 177875 Категорија: