• 189749
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Ласерско метро LD050P 50m

Точност на мерење: ± 2 mm
Мерно подрачје: 0,05 – 50 m
Класа на ласер: II
Тип на ласер: 635 nm
Класа на заштита (IP): IP54
Број на мерења со полни батерии: 3.000
Напојување – батерии: AAA 1,5V (2x)
Димензии (Д x Ш x В): 116 x 45 x 29 mm
Тежина: 0,1 kg
Производител: Makita
Ласерско метро за мерење на поединечни растојанија, површини, волумени. Го употребуваат покривачи на кровови, изведувачи на гипс картони, архитекти, молери, електричари, монтери на кујни итн. Ги исполнува IEC60825-1: 2007 стандардите.

Клуб Цена
7551 ден. 8390 ден.

Само 2 останати во залиха

SKU: 189749 Категории: ,