• 196706
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Кутија за храна со поклопец 5000ml

Матријал: пластка
Димензии: 55,0×41,0x43,0cm
Волумен: 5000ml

Клуб Цена
341 ден. 379 ден.

На залиха