• 196768
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Кутија за храна со поклопец 2200ml

Матријал: пластка
Димензии: 47,0×34,0x58,0cm
Волумен: 2200ml

Клуб Цена
206 ден. 229 ден.

На залиха