• 196704
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Кутија за храна со поклопец 1850ml

Матријал: пластка
Димензии: 44,0×40,0x46,0cm
Волумен: 1850ml

Клуб Цена
206 ден. 229 ден.

На залиха