• 196717
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Кутија со храна со капака 1700ml

Матријал: пластка
Димензии: 44,5×33,0x47,0cm
Волумен: 1700ml
Продуктот е во повеќе бои.

Клуб Цена
251 ден. 279 ден.

На залиха