• 196712
  • 196712 1
  • 196712 2
  • 196712 3
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Корпа мултифункционална Terra

Матријал: пластка
Димензии: 56,5×29,0x34,0cm
Продуктот е во повеќе бои.

Клуб Цена
62 ден. 69 ден.

На залиха