• 181076
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Конекторски разделник со регулација 2in1

Навои на чешма: 26,5mm (G3/4″) и 33,3mm (G1″)
Производител: Gardena
Со конекторскиот разделник GARDENA можете лесно и практично да ја дистрибуирате водата во вашата градина преку два излеза. Два додатоци за наводнување може да се поврзат на адаптерот за чешма за вода одеднаш. Погоден е за чешми со навои од 26,5 mm (G 3/4″) и 33,3 mm (G 1″). Конекторот е идеален ако сакате да наводнувате две градинарски области одеднаш. Конекторот исто така ви овозможува да прикачите два компјутери за наводнување GARDENA или тајмери за наводнување. Со помош на регулаторот на конекторот можете самостојно да го контролирате протокот на вода или целосно да го исклучите.

Клуб Цена
1205 ден. 1339 ден.

Нема на залиха

SKU: 181076 Категории: ,