• 194985
6% попуст
Заштеди со Клуб цена

Клима инвертер FAVORIT 18000 BTU

КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ (W): 5280
КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ (W): 5720
КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ (BTU): 18000
КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ (BTU): 19500
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ (W) ЛАДЕЊЕ: 2300 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ (W) ГРЕЕЊЕ: 1800 W
SEER ЗА ЛАДЕЊЕ (W/W): 6.5
SCOP ЗА ГРЕЕЊЕ (W/W): 4.0
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: < 800 M3/H ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2,0 L/H БУЧАВОСТ (ЗВУЧЕН ПРОТОК) ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: ≤ 39 БУЧАВОСТ (ЗВУЧЕН ПРОТОК) НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: ≤ 48 ЈАЧИНА НА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: ≤ 55 ЈАЧИНА НА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: ≤ 65 ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (ЛАДЕЊЕ): A++ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (ГРЕЕЊЕ): A+ ФИЛТЕР ЗА ПРАШИНА: √ РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГРЕЕЊЕ: ОД -15 ДО +24 С° АВТО ВЕНТИЛАТОР: √ РЕЖИМ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА: √ ЈОНИЗАТОР: √ I FEEL ФУНКЦИЈА: √ WI-FI КОНТРОЛА: √ ТАЈМЕР: √ РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ: ОД +15 ДО +46 С° ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ СО I FEEL ФУНКЦИЈА: √ СКРИЕН ДИСПЛЕЈ НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: √ ТИП НА ГАС: R 32 НАПОЈУВАЊЕ: 220-240V~50HZ/1P КОМПРЕСОР: LG НАПОНСКИ ОПСЕГ (V): 170~265 ДИМЕНЗИИ НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD: 1053X323X233 ДИМЕНЗИИ НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD: 909X642X364 ДИМЕНЗИИ НА ПАКУВАЊЕ ЗА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD: 1116X381X300 ДИМЕНЗИИ НА ПАКУВАЊЕ ЗА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА(MM)WXHXD: 935X682X415

Клуб Цена
34900 ден. 36990 ден.

На залиха

SKU: 194985 Категории: ,