• 194986
16% попуст
Заштеди со Клуб цена

Клима Favorit ИНВЕРТЕР 12000 BTU

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A++
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+
МОЌНОСТ : 3,5 KW
МОЌНОСТ: 12000 (btu)
КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ : 3.20(0.90~3.60) kw
КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ : 3.40(0.9~4.0) kw
ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ : 1460 w
ПОТРОШУВАЧКА ГРЕЕЊЕ : 1100
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 550 m³
ОДВЛАЖНУВАЊЕ : 1,2 (L
SEER / SCOP: 6,1 / 4
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -15°C ~+50°C
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 20~30m²
ТЕХНОЛОГИЈА: инвертер
ТЕЖИНА НА НАДВОРЕШНАТА ЕДИНИЦА: 23.5 кг
ДИМЕНЗИИ НА НАДВОРЕШНАТА ЕДИНИЦА: 800 x 333 x 554 mm
ТЕЖИНА ВНАТ. ЕД. : 8,5 kg
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕД.: 820 x 280 x 195 mm
ЗВУЧЕН ПРИТИСОК : 20 dB
ФИЛТРИ: Био филтер, филтер за прaшина

Клуб Цена
20999 ден. 24990 ден.

На залиха

SKU: 194986 Категории: ,