• 197604
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Клима Favorit 24000BTU JD HB

Капацитет: 7200W за греење / 7200W за ладење
Енергетска класа: A++
Работна температура: од -15°С до 49°С
Проток воздух: 1300m3
Со фантастичен капацитет од 7200W за греење и 7200W за ладење, овој клима уред е најсовршеното решение за да ги контролирате температурните услови во вашиот дом или работен простор.

Оваа инвертер клима има и енергетска класа А++, што ја прави одлична за заштеда на електрична енергија и намалување на вашите сметки. Дополнително, има и широк опсег на работна температура од -15°C до 49°C, што значи дека е идеален за употреба при секакви климатски услови. Овој клима уред има и импресивен проток на воздух од 1300m3 кој обезбедува рамномерна распределба на температурата низ целиот ваш простор.

Клуб Цена
49902 ден. 55490 ден.

На залиха

SKU: 197604 Категории: ,