• 192008
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Класична рачна лопатка мала 6 cm

Ширина: 6 cm
Рачната лопатка е оптимална алатка за садење и пресадување на секаков вид на цвеќиња и растенија во градини, саксии или бавчи . Ергономски обликуваната рачка совршено се вклопува во раката и на крајот е аголна за да спречи лизгање. Рачната лопатка има ширина од 6 см. Се произведува од висококвалитетен челик.

Клуб Цена
305 ден. 339 ден.

На залиха