• 188729
16% попуст
Заштеди со Клуб цена

Казанче DUOFIKS 112cm DELTA

Mонтажна челична рамка со заштитен премаз со сина Geberit боја.
Kазанче за вода Delta(UP100) со 2k техника 3/6 л изолирано од кондензација.
Ногарки кои се нагодуваат во висина од 0-20cm.
2 аголници за зацврстување во ѕид.
2 шрафа со навртки М12 кои ја држат конзолната школка (на растојание 18 или 23 cm).
Универзален приклучок за вода 1/2’’ VN, со вграден аголен вентил.
Градежна заштита на ревизиониот отвор од стиропор.
2 шрафа за растојание кои ја носат градежната заштита но и копчето.
Зацврстување на одводното колено.
РЕ ѕидно одводно колено Ф90/90mm.
РЕ преоден дел Ф90/110mm.
Гарнитура на манжетни Ф90mm.

Клуб Цена
9990 ден. 11899 ден.

На залиха

SKU: 188729 Категории: ,