• 195000
  • 195000 5
  • 195000 4
  • 195000 3
  • 195000 2
  • 195000 1
  • F
5% попуст
Заштеди со Клуб цена

Фрижидер VIVAX CF 174 LF W

Димензии: 47×150х51cm
Вкупен нето капацитет: 174l
Нето на фрижидер: 115l
На замрзнувач: 59l
Број на полици во фрижидерот: 3
Број на полици на вратата од фрижидер: 3
Број на фиоки во фрижидерот: 1
Број на фиоки во комората: 2

Клуб Цена
16149 ден. 16999 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 195000 Категории: ,