• 189720
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Фен за жежок воздух HG5030K 1600W

Моќност: 1.600 W
Проток на воздух: 300 -500 l/min
Опсег на температура: 350 / 500 °C
Димензии (Д x Ш x В): 233 x 80 x 208 mm
Тежина: 0,56 kg
Производител: Makita
Eлектричен фен за жежок воздух со прекинувач со 2 степена за контрола на температурата и воздушниот проток. Има заштита од прегревање со термостат и рамно куќиште кое овозможува фенот да лежи исправен на работната површина. Се употребува за одмрзнување на замрзнати метални цевки, разлабавување на плочки и кит и др.

Клуб Цена
4383 ден. 4870 ден.

Само 1 останати во залиха