• 192017
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Електрична пумпа Argina MD 1300W

Моќност: 1300 W
Макс. висина: 55 m
Макс. длабочина: 8 m
Притисок: 5.5 bar
Проток на вода: 5400 l/h
Тежина: 8.6 kg
Производител: Агрина
Повеќестепена пумпа за чиста вода Агрина со 5 перки кои овозможуваат поголем притисок до крајниот корисник.

Клуб Цена
10341 ден. 11490 ден.

Само 2 останати во залиха