• 196617
11% попуст
Заштеди со Клуб цена

Електрична косачка за трева AG 1400

Моќност на моторот: 1400 W
Број на вртежи: 3500 rpm
Напон: 230-240 V, 50 Hz- Монофазен
Ширина на косење: 32 cm
Висина на косење: 3 степени ( 25/40/55) mm
Капацитет на колектор: 35 l
Електрична косачка за трева со тивок индукциски мотор без четкици со три степени на висина на косење на тревата.

Клуб Цена
4599 ден. 5190 ден.

На залиха

SKU: 196617 Категории: ,