• 193669
25% попуст
Заштеди со Клуб цена

Електричен панел fabbygo STAY-8069

Моќност: 2500W
Волтажа: 220 – 240V 50/60W
Состав: метал, пластика, гума

Клуб Цена
2990 ден. 3990 ден.

На залиха