• 182085
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Боја за внатрешни ѕидови COOL EKO 22kg

Еколошка боја, за декоративна заштита на внатрешни ѕидни површини и плафони. Отпорна е на суво бришење. Се одликува со висока покривност, паропропусност и извонредна белина. Погодна е за сите видови на минерални, суви и тврди подлоги, модификувани цементни подлоги, гипс-картонски плочи и ѕидови веќе обоени со дисперзивни бои. Се нијансира со COOL колоранти за добивање на пастелни тонови.

5 kg, 8 kg, 22 kg
Потрошувачка: 125-180 ml/m², во 2 слоја.

Клуб Цена
782 ден. 869 ден.

Нема на залиха