• 197784
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Боја полудисперзирана за ентериер Zorka

Бојата има исклучително мала содржина на испарливи органски соединенија и не содржи тешки метали.
Состав:
Полимерно врзивно средство на база на вода, полнила, пигменти, специјални адитиви. Бои: бела 1503. Може да се обои со пасти за боење Ambienta, пастелни бои (макс. 200 ml / 14 литри бела боја).
Подготовка на површината:
Површината што треба да се бојадиса мора да биде сува и чиста, температурата на воздухот треба да биде најмалку 20°C, а релативната влажност на воздухот под 65%. Отстранете ја прашината, лабавите честички, маснотиите, маслото, восокот и другите загадувачи од површината. Оставете ги ново измазнетите површини да се исушат, прибл. еден ден за секој mm дебелина. Бетонските површини се прибл. тие достигнуваат целосно стврднување за еден месец. Целосно отстранете ја бојата растворлива во вода, прајмерот или декоративната обвивка од претходно обоените површини. Ѕидните површини инфицирани со мувла мора да се дезинфицираат пред бојадисување.

Клуб Цена
855 ден. 950 ден.

На залиха