• 189718
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Батериска мулти резачка CP100DWA 12 V

Напон на батерија: 12 V max – CXT
Капацитет на батерија: 1,5 / 2,0 / 4,0 Ah
Тип на батерија: Li-ion
Број на вртежи во празен од: 300 min-1
Капацитет на сечење: 6 mm
Бучава: звучен притисок 70 dB(A)
Бучава: oтстапување (K) 3 dB(A)
Вибрации: без оптеретување: 2,5 m/s²
Вибрации: oтстапување (K) 1,5 m/s²
Димензии (Д x Ш x В): 291 x 66 x 121 mm
Тежина: 0,88 kg
Полнач за батерија: DC10WC
Батерија: 1 x BL1021B
Батериска мулти резачка наоѓа повеќе примени за домашна и професионална употреба. Има функција на автоматско острење со кое ги одржува перформансите на одлично сечење. Опремена е со торба за складирање и транспорт.

Клуб Цена
10799 ден. 11999 ден.

Само 2 останати во залиха