• 189721
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Батер.дупчалка-одвртувач DDF458RF3J 18V

Капацитет на батерија: 1,5 / 2,0 / 3,0 / 4,0 / 5,0 / 6,0 Ah
Тип на батерија: Li-ion
Брзина без опт. /ниска: 0 – 400 min-1
Брзина без опт. /висока: 0 – 2.000 min-1
Капацитет на стезна чаура: 1,5 – 13 mm
Макс. дупчење – челик: 13 mm
Макс. дупчење -дрво: 76 mm
Избор на вртежен момент: 21 + D
Поставување на вртежен момент на спојката: 1 – 10 Nm
Најголем тврд вртежен момент: 91 Nm
Најголем мек вртежен момент: 58 Nm
Број на механички брзини: 2
Бучава: звучен притисок: 70,0 dB(A)
Бучава: oтстапување (K): 3,0 dB(A)
Вибрации при дупчење во метал: 2,5 m/s²
Вибрации: oтстапување (K) 1,5 m/s²
Димензии (Д x Ш x В): 225 x 79 x 259 mm
Тежина: 2,3 kg
Полнач за батерија: DC18RC
Батерии: 3 x BL1830B
Производител: Makita
Батериска дупчалка-одвртувач опремена со брзостезна глава која овозможува лесно поставување и вадење на додатоците за работа со една рака. Има ергономски дизајнирана гумирана рачка и вградена заштита од прашина и водени капки. Погодна е за левораки и деснораки корисници. Производот оди со кутија за складирање и транспорт.

Клуб Цена
30951 ден. 34390 ден.

Само 1 останати во залиха