• 173307

Автомобилска прав.12V NVB12AV-XJ

Black+ Decker
Моќност: 12V
Должина на кабел:5 m
Боја:Сива и Црвена
Тежина:0,23 kg
Ниво на бучава:78 dB

2399 ден.

На залиха

SKU: 173307 Категорија: