• 196315
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Антифриз концентрат Агрина 1/1 G12 25051

Концентрирана течност за ладење на системи за ладење на моторни возила, наменета за најновата генерација на моторни возила со системи за ладење произведени на база на алуминиум и лесни метали. Гарантира подобрен пренос на топлина, што обезбедува посебна флексибилност на моторот и максимална доверливост за корисниците. Не содржи нитрити, фосфати, силикати и борати. Обезбедува продолжен интервал за замена на течноста за ладење до 5 години, односно 250.000 km.

Клуб Цена
179 ден. 199 ден.

На залиха

SKU: 196315 Категории: ,