• 190681
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Аголна брусилка 720W GA5030

Моќност: 720 W
Број на вртежи во празен од: 11.000 min-1
Големина на насад: M14
Насаден отвор на диск Ø: 22,23 mm
Пречник на брусен диск Ø: 125 mm
Бучава: звучен притисок 85 dB(A)
Бучава: звучна моќност 96 dB(A)
Бучава: oтстапување (K) 3 dB(A)
Вибрации при брусење: 8,5 m/s²
Вибрации: oтстапување (K) 1,5 m/s²
Димензии (Д x Ш x В): 266 x 138 x 103 mm
Тежина: 1,8 kg
Производител: Makita
Аголна брусилка со високо квалитетен мотор со висока отпорност на топлина и страничната дршка која може да се мести во 20 положби. Изработена е со двојна заштита од прашина со 2 лавиринтски заптивни прстени на топчестоти лежишта кои ги штитат запчаниците и моторот од прашина и нечистотија.

Клуб Цена
3329 ден. 3699 ден.

На залиха

SKU: 190681 Категории: ,