• 187534
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Заптивна смеса 0.3/1 SW Valvoline

Количина: 300 ml
Изглед: Кафена маглива течност
Заптивна смеса за системи за ладење. Ефикасно го штити системот за ладење и каналите за ладење на
моторот против оштетувања на заптивките. Се употребува при протекувања од духтунзите на главата на цилиндарот, протекувања од приклучоците на црвата во системот за ладење како и протекувања од пукнатини во ладилникот, главата на цилиндарот или блокот на моторот.

Клуб Цена
404 ден. 449 ден.

На залиха

SKU: 187534 Категории: ,