• 187511
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

VAL CONTACT CLEANER 0.5/1 SW

Количина: 500 ml
База: Алифатични јаглеводороди со алкохол
Боја: Проѕирна
Производител: Valvoline
Висококвалитетен спреј за чистење на електрични контакти. Се употребува кај прекинувачи, батерии, контакт точки и сл.

Клуб Цена
364 ден. 405 ден.

На залиха

SKU: 187511 Категории: ,