• 195577
  • 195577 1
17% попуст
Заштеди со Клуб цена

Трамполина fabbygo 6FT FI180

Трамболината е наменета за деца од 3-14 години.
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ! Само за домашна употреба.
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ! Детето никогаш немојте да го оставите
само без надзор!
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ! Не е наменета за деца помали од 3 Години.
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ! Максимално оптоварување: 50кг.
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ! Само еден корисник – опасност од судир.
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ! Трамполината е наменета само за
надворешна употреба.

Клуб Цена
8251 ден. 9990 ден.

На залиха

SKU: 195577 Категории: , Ознаки: ,