• 191968
  • 191968 1

Телесна вага MAX TS8W

Капацитет на мерење: 180kg
Точност: 100g
ЛЦД дисплеј: 60x24mm
Три високопрецизни сензори
Безбедносно калено стакло
Индикатор за преоптеретување
Напојување: AAA 2x3V

899 ден.

На залиха

SKU: 191968 Категорија: