• 188387
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Тастатура MS ALPHA C300

Жичана мултимедијална тастатура
USB приклучок
Должина на кабел: 1,5m
Димензии: 470x196x25,5mm
Боја: црна

Клуб Цена
428 ден. 475 ден.

На залиха