• гххгјхг

Сушара Ariston NT-M10

Kондензациска сушара со ТОПЛОТНА ПУМПА
Бела со црна стаклена врата
8кг
LCD Дисплеј
4 сензорски автоматски нивоа на сушење – Set & Forget со автоматска регулација на влажноста и температурата во барабанот
22 програма за сушење меѓу кои: Woolmarк silver care програма за сушење алишта кои се перат само рачно
QUICK CLEANING помал и поефективен филтер за чистење од претходно
Програма против алергии
Reresh програма за освежуавње на алишта кои се еднаш носени или извадени од плакар
Програм за лесно пеглање
Тајмер
Заштита од деца
Бучност 67дб
A+ енергетска класа
Димензии: 85.5×59.5×65 см

28999 ден.

Нема на залиха

SKU: 170166 Категорија: